ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ- ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Εν αναμονή της ανακοίνωσης ενός νέου προγράμματος κατάρτισης για ανέργους 29- 64 ετών, αυτό που έχει σημασία για τους ενδιαφερομένους είναι η προετοιμασία τους, ώστε όταν έρθει η ώρα, να επιλέξουν τον κατάλληλο φορέα –το ΚΕΚ που θα διαλέξουν να συμμετάσχουν– που θα τους επιτρέψει να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες που θα τους παρέχονται.

Η τεράστια εμπειρία του ΚΕΚ Logica στην υλοποίηση αντίστοιχων προγραμμάτων, αλλά και η σχέση χρόνων που έχει αναπτύξει με τοπικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, το καθιστούν φερέγγυο συνομιλητή αλλά και έμπιστο συνεργάτη. Πέρα από τις καλύτερες συνθήκες που διαμορφώνει προκειμένου να ολοκληρώσει τους κύκλους επιμορφωτικών μαθημάτων-σεμιναρίων με τον καλύτερο τρόπο, προσφέρει και μια ιδιαίτερη υπηρεσία, αυτή της συμβουλευτικής.

2

Επειδή στόχος του ΚΕΚ Logica δεν είναι η ευκαιριακή σχέση του με τους ενδιαφερομένους, αλλά η ανάπτυξη σχέσεων αμοιβαίου οφέλους μα πάνω απ’ όλα σχέσεων εμπιστοσύνης. Γι’ αυτό και θεωρεί υποχρέωσή του όχι την διεκπεραίωση ενός ακόμη προγράμματος, αλλά την τελική απασχόληση των ανέργων, που περνά μέσα από την εκπαίδευση (θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των ωφελουμένων και ενίσχυση των δεξιοτήτων και των γνώσεών τους) και τη σχετική εμπειρία τους σε μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων: Εμπορίου, logistics, έργων υποδομής και τεχνικών επαγγελμάτων, ενέργειας, τουρισμού, τεχνολογιών πληροφορικής επικοινωνιών, τροφίμων -ποτών, περιβάλλοντος- διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων.

Αν θέλετε τον δικό σας «προσωπικό οδηγό» στη δύσκολη πορεία από την παρατεταμένη ανεργία στην μόνιμη απασχόληση, σκεφτείτε έξυπνα, επιλέξτε το ΚΕΚ Logica.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ.Ε.Κ. LOGICA ΑΤΤΙΚΗΣ

Πάριδος 100, Ίλιον

Τηλέφωνο: 210-2639875, 210-2639859

Fax: 210-2639874

grammateia@logicaclub.com

http://www.keklogicablogspot.gr

Κ.Ε.Κ. LOGICA ΘΗΒΑΣ
Νομός Βοιωτίας
Τηλέφωνο: 22623-01304
Fax: 22623-01108
ΛΟΞΗΣ ΦΑΛΑΓΓΟΣ 38
Τ.Κ. 32200
keklogica@hol.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s